19/08/2021
Views: 17
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Бърза хидроизолация на покрив

Business
Категории:   
Описание на услугата:

Ние сме специалисти в цялостното изграждане и ремонта на покриви. Ангажираме се с проекти за преустройство на стари къщи, промишлени помещения, вили и други. През последните 5 години екипът ни се състои от опитни професионалисти, с които работим неизменно заедно. Всеки член на екипа на Радистрой 2009 ЕООД се е доказал като професионалист. Ние гарантираме, че всичко по покрива Ви ще бъде направено от опитни строителни работници с експертни познания в строителството на покривни конструкции.

Покривът е цялостна система, която има важни фукции относно защитата на всяка постройка. Правилното изграждане и правилната поддръжка на покрива е от съществено значение за устойчивостта на сградите. Ние можем да ви предложим както изработване на нов покрив, така и ремонт на стари покриви с наши специализирани бригади.

Ако имате нужда вашите строителни дейности да бъдат извършени надеждно, бързо, на добра цена - непременно се свържете с нас. Ние ви гарантираме качество и ще се отзовем веднага. Нашият екип ще се запознае детайлно с Вашия проблем за да изготвим индивидуални решения, които съчетават специфичен дизайн и технологии. Независимо от сложността на всеки проект, нашата цел е да установим професионални и дълготрайни взаимоотношения с всеки клиент.

УСЛУГАТА ВКЛЮЧВА:

1. Почистване на основата
2. Изкърпване на покривни язви, където е необходимо
3. Грундиране на основата с битумен грунд
4. Полагане на усилен воалит 4,5 кг
5. Залепване с газопламъчна горелка

Телефон: 0885720885

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message