20/08/2021
Views: 11
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Фирма за хидроизолация на покриви

Business
Категории:   
Описание на услугата:

Ние сме фирма с дългогодишен опит в строителството, ремонта и хидроизолацията на покривни конструкции от всякакъв тип. Изградихме успешно работеща мрежа от екипи, с които извършваме ремонтни тейности в почти всеки град и населено място в страната. За повече от 9 години опит, ние сме експерти в плоските и скатни покриви на къщи, блокове, кооперации, промишлени помещения и др.

В екипа ни работят обучени професионалисти с опит и лична отговорност към всеки реализиран ремонт. Обучаваме всички членове на екипа си да работят, използвайки последните тенденции в строителството и държим на спазването на техническите изисквания при строеж и ремонт за да гарантираме устойчивостта на покривната конструкция.

Наша основна цел е да ремонтираме или построим перфектен покрив за дома на всеки клиент. Работим с отношение и желание винаги да сме изрядни. Не се притесняваме ако клиентите задават въпроси и с радост обясняваме какво ще правим на покрива на всеки клиент. Държим на отношението и взаимното уважение и се искаме клиента винаги да е доволен и щастлив от факта, че е избрал нашата фирма.

НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ НАДСТРОЙКА НА ТАВАНСКА СТАЯ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО!

1. Почистване на основата
2. Изкърпване на покривни язви
3. Грундиране с бит умен грунд
4. Полагане на SALAMBO (4.00 кг/m²) с посипка

КРАЙНА ЦЕНА: 55 лв
ОБАДЕТЕ НИ СЕ СЕГА!

Телефон: 0888387126

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message