21/08/2021
Views: 11
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Хидроизолация на плоски и скатни покриви

Business
Категории:   
Описание на услугата:

1. Почистване на покривната площ
2. Махане на съществуващото фолио
3. Грундиране на основата с битумен грунд
4. Полагане на един пласт усилен воалит (4 mm)
5. Грундиране на бордовите ламарини

Ние държим на добрите отношения с нашите клиенти

Започнахме да се занимаваме с различни вътрешни и външни ремонти през 2000-та г. От тогава усилената ни работа и професионализмът ни са признати от нашите лоялни клиенти. Името на фирмата ни е гарант за качествено изпълнение на проектите и възложените задачи, което ни позволява да предлагаме конкурентни продукти и услуги. Ние държим на дълготрайните отношения с нашите клиенти, базирани на честност, тъй като това е гаранция за успешно и стабилно партньорство. Развиваме се динамичено, съобразявайки се с последните тенденции в строителството и ремонта, както и с променящите се пазарни тенденции.

Работим в екип - реализираме успешно всеки възложен проект

Екипът включва строителни инженери, проектанти, строителни техници и общи работници. За да подсигорим работата си, ние разполагаме с цялата необходима техника и механизация, за реализиране на ремонтните и строителните дейности. Имаме собствен модерен лек и товарен автотранспорт, различни машини и съоръжения. Стремим се всеки реализиран от нас проект да отговаря на представите и изискванията на клиентите, като в същото време се съобразяваме и с общоприетите принципи и технологии за работа, за да гарантираме качеството на ремонта. Използваме висококачествени материали с ясен произход и гаранция.

Непрестанно внедряваме нови технологии в работата

Ние сме Вашият надежден и коректен партньор. Можем да реализираме Вашите идеи и проекти, чрез които да превърнем дома, в който желаете, в дома, който винаги сте искали да притежавате. Фирмената ни политика е насочена към непрестанното внедряване на нови технологии в процесите на работа. Ние държим на перонала си, тъй като именно човешкият ресурс, с който разполагаме е най-важен за успеха ни. Безопасността на строителния процес е изключително важен и ние съобразяваме дейността си с изискванията на законодателството в областта на опазване на околната среда.

Телефон: 089 4811986

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message