19/08/2021
Views: 22
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Хидроизолация на Вашия покрив

Business
Категории:   
Описание на услугата:

Ние сме доказана фирма, лидер на пазара за ремонт и хидроизолация на покриви. Работим с първокласни строителни материали и най-опитните работници.

Ние сме експерти в направата на ремонти в цялата страна. Ремонта на покриви и хидроизолациите са нашата най-голяма страст. В началото на развитието на фирмата ни, ние се занимавахме единствено и само с ремонта на скатни покриви и с пренареждането на керемиди. С опита ни, дойде и нашето самочувствие и желание да се развиваме. В последствие добавихме нови услуги като пренареждането на керемиди, направата на хидроизолация. Експертните ни умения се развиха при изграждането на нови покривни конструкции.

Ние сме готови да работим на територията на цялата страна, като приемаме обекти във всички населени места - градове и села в България.

КАК ДА НИ НАЕМЕТЕ?
1. ОБАДЕТЕ НИ СЕ. По телефона ние ще Ви зададем ключови въпроси относно имота и покрива, настояща покривна настилка, квадратура на покрива, населено място, в което живеете и др.

2. ПОЛУЧАВАТЕ ОФЕРТА. След като уточним всички параметри на ремонта, ние ще Ви предоставим оферта за ремонта на покрива Ви.

3. АНГАЖИРАЙТЕ НИ. Ще договорим удобни дати и за Вас и за нас, в които да реализираме уговорения ремонг. Гарантираме Ви качествени услуги, професионални работници и гаранция за извършения ремонт.

Телефон: 0893939232

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message