21/08/2021
Views: 12
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Монтаж на американски улуци

Business
Категории:      
Описание на услугата:

1. Хоризонтални улуци
2. Вертикални улуци
3. Казанче /по желан
4. Изхвърляне на строителни отпадъци

Изберете нас за Ваш доверен партньор при ремонта на покрива Ви. Ние сме отлични експерти с много опит и доро отошение към клиентите. Ние ще Ви консултираме, ще Ви предоставим оферта за предстоящия Ви ремонт, можем да закупим вместо Вас строителните материали и да ги доставим до обекта.

Работим бързо и в срок. Предлагаме гаранция за всички реализирани от нас ремонти и специални промоционални цени за новите ни клиенти. ОБАДЕТЕ НИ СЕ!

НИЕ ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ
Предлагаме гаранция за всички ремонтни дейности, които извършваме. Освен гаранцията, която получавате от производителите на строителни материали, избирайки СТРОЙ ПЕРФЕКТ ГРУП, Вие получавате и 5 години гаранция за качеството на извършения ремонт.

РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ
За да бъдем перфектни във всеки ремонт, ние използваме само най-добрите строителни материали, които се предлагат на пазара у нас. Закупуваме всичко от строителни борси или директно от дистрибуторите, така че имаме документи и гаранция за качеството на материалите, тъй като са с доказан произход.

ИЗГОТВЯМЕ ОФЕРТА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТИ
За да сте сигурни колко ще струва ремонта или хидроизолацията на Вашия покрив, ние предоставяме подробна оферта, в която ще изясним какви ще са материалите, какво количество ще е необходимо, за колко време ще реализираме ремонта, колко ще струва труда и каква ще е крайната цена!

Телефон: 0887 772 744
Email: sande7@abv.bg

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message