21/08/2021
Views: 96
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Отличен ремонт на покриви

Business
Категории:   
Описание на услугата:

Фирма "Строителство и ремонт" гарантира изграждането на устойчиви покривни конструкции на къщи, вили, кооперации и промишлени сгради. Екипът от опитни строителни работници извършва и ремонт на покриви, пренареждане на керемиди и хидроизолация на покриви. Предлагаме отлично качество и цени!

Екипът ни включва опитни работници, специализиращи в асфалтирането на малки и големи площи, асфалтирането на дворове, улици, полагането на тротоарни плочки и павета. Реализираме ръчно и машинно асфалтиране с толично качество. Поискайте оферта!

ИСКАТЕ ЛИ ВАШИЯТ ДОМ ДА Е ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ?

Най-важното за всяка сграда са основите и покрива! За да бъде един дом здрав и устойчив на все по-суровите метеорологични условия, трябва задължително да осигурите Строителство и ремонт с добра хидроизолация. Сградите се нуждаят от профилактични ремонти на всяки 5-10 години. В някои случаи ремонтите са малки и подсилват покривната конструкция, но в други случаи покривите се нуждаят от по-сериозен ремонт!

Нарушената покривна конструкция може да доведе до течове, мухъл и прогниване както на покрива, така и на самите носещи греди на сградата, затова ремонта на покрива не бива да бъде неглижиран! Обадете ни се за оглед и оферта! Гарантираме Ви Строителство и ремонт и спокойствие дълги години!

Телефон: 0878 133449

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message