21/08/2021
Views: 12
  • Report This Listing
    Login Required
  • Share This Listing

Ремонт на покриви и подмяна на керемиди

Business
Категории:   
Описание на услугата:

1. Разкриване на покрив по договаряне
2. Почистване на кал по договаряне
3. Полагане на мушама по договаряне
4. Наковаване на летви по договаряне
5. Нареждане на керемиди по договаряне
6. Измазване на капаци по договаряне

Ние държим на добрите отношения с нашите клиенти

Започнахме да се занимаваме с различни вътрешни и външни ремонти през 2000-та г. От тогава усилената ни работа и професионализмът ни са признати от нашите лоялни клиенти. Името на фирмата ни е гарант за качествено изпълнение на проектите и възложените задачи, което ни позволява да предлагаме конкурентни продукти и услуги. Ние държим на дълготрайните отношения с нашите клиенти, базирани на честност, тъй като това е гаранция за успешно и стабилно партньорство. Развиваме се динамичено, съобразявайки се с последните тенденции в строителството и ремонта, както и с променящите се пазарни тенденции.

Работим в екип - реализираме успешно всеки възложен проект

Екипът включва строителни инженери, проектанти, строителни техници и общи работници. За да подсигорим работата си, ние разполагаме с цялата необходима техника и механизация, за реализиране на ремонтните и строителните дейности. Имаме собствен модерен лек и товарен автотранспорт, различни машини и съоръжения. Стремим се всеки реализиран от нас проект да отговаря на представите и изискванията на клиентите, като в същото време се съобразяваме и с общоприетите принципи и технологии за работа, за да гарантираме качеството на ремонта. Използваме висококачествени материали с ясен произход и гаранция.

Непрестанно внедряваме нови технологии в работата

Ние сме Вашият надежден и коректен партньор. Можем да реализираме Вашите идеи и проекти, чрез които да превърнем дома, в който желаете, в дома, който винаги сте искали да притежавате. Фирмената ни политика е насочена към непрестанното внедряване на нови технологии в процесите на работа. Ние държим на перонала си, тъй като именно човешкият ресурс, с който разполагаме е най-важен за успеха ни. Безопасността на строителния процес е изключително важен и ние съобразяваме дейността си с изискванията на законодателството в областта на опазване на околната среда.

 

Телефон: 089 4811986

Post New Review

Related Listings
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Send Message